Trhané hovězí na salátu

Trhané hovězí na salátu

Vařit mě někdy baví, někdy je to ale nutnost a rutina. Mám proto ráda dny, kdy vařit nemusím. Když si uvařím něčeho víc a zbyde na další den, je to pro mě časová úspora.

Hovězí maso se vaří dlouho, když to není zrovna steak, proto ho vařím vždycky na dva dna. Moje dcera hovězí nemá ráda, proto zbyde skoro vždycky. Toto je tip na rychlovku.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Naplňte misku zeleninou. Je celkem jedno, jakou zeleninu použijete, ale mně se k tomu hodí ledový salát nebo jiné druhy listových salátů jako rukola. Navrch natrhejte hovězí maso a zalijte oblíbenou zálivkou. Maso může být studené, ale já raději volím ohřáté.

 

Zálivku jsem zvolila hořčičnou – hořčice, vinný ocet, olivový olej, sůl a pepř. Ta se s hovězím masem krásně doplňuje.



Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


4 + 3 =


Enjoy this blog? Please spread the word :)