Parmezánová omeleta

Parmezanova omeleta

Venku zima, sníh a nevlídno. Jak potom přijde vhod teplá snídaně v podobě lahodné omelety. Udělat omeletu snad umí každý, ale přestože je to jídlo úplně běžné, dá se i z takové obyčejné snídaně udělat báječné jídlo.

Recept:

  • 2 vejce
  • 2 lžíce vody
  • sůl
  • 2 lžíce parmezánu (strouhaného nebo hoblinek)
  • 4 plátky sušené šunky
  • hrst směsi zelených salátů (rukola, polníček, špenát, mangold….)

Vejce s vodou a solí vyšlehejte, přidejte sýr a vlijte na rozpálenou pánev. Přiklopte pokličkou a za pár minut je hotovo. Omeletu ani neotáčím, jedna strana je krásně opečená a dává jídlu chuť, druhá strana je vláčná a dává jídlu příjemnou konzistenci. Pak už stačí přidat plátky šunky a nějaké to listí a báječná snídaně je na světě.

Parmezanova omeleta 2

 

 

 

O Andrea Holzknechtová 97 Článků
Zajímá mě zdravý životní styl. Mým cílem je být zdravá, fit, aktivní a štíhlá. Je to hledání, zkoušení a toto jsou stránky, kde zveřejňuji svoje postřehy, tipy, recepty. Jsou to hlavně moje zkušenosti.

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*



2 + 8 =