Omeleta s ředkvičkami

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Připravit z ředkviček teplé jídlo? Recept jsem poprvé četla už před mnoha lety. Přišlo mi to hrozně divné a nedovedla jsem si představit, jak budou chutnat vařené ředkvičky. Teď jsem si na to vzpomněla a připravila z nich teplou variantu vaječné omelety. A byla výborná!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vaječná omeleta s ředkvičkami

Asi nemá smysl psát nějaký podrobný recept, protože omeletu umíme udělat všichni. Na pánvičku jsem nakrájela kousek slaniny – byla to fakt dobrý kvalitní slanina uzená studeným kouřem od slovenského stánkaře. Po chvíli jsem přidala nakrájené ředkvičky. Po krátkém opékání jsem pánvičku na chvíli přikryla. Potom jsem přidala rozkvedlaná osolená a opepřená vejce a dopekla pod pokličkou.

Omeletu vždy přikryju pokličkou a neobracím. Spodní část je krásně opečená a díky pokličce je nadýchaná a vláčná.

O Andrea Holzknechtová 97 Článků
Zajímá mě zdravý životní styl. Mým cílem je být zdravá, fit, aktivní a štíhlá. Je to hledání, zkoušení a toto jsou stránky, kde zveřejňuji svoje postřehy, tipy, recepty. Jsou to hlavně moje zkušenosti.

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*



6 + 9 =